Головна Новини Світ Пiвденна Америка Натовп провалився під землю: у Бразилії під час вечірки на набережній обрушився тротуар (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Натовп провалився під землю: у Бразилії під час вечірки на набережній обрушився тротуар (ВІДЕО)

Імовірно, яма в місті Жоїнвіль могла утворитися через протікання труб

24 листопада 2021, 12:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Бразилії вечірка мало не закінчилася трагедією. Про це пише видання УНІАН.

Натовп провалився під землю: у Бразилії під час вечірки на набережній обрушився тротуар (ВІДЕО)

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Інцидент стався на набережній бразильського міста Жоїнвіль. Повідомляється, що під час різдвяної вечірки під ногами людей обвалився тротуар та утворилася прірва. Дорослі та діти впали в яму.

Внаслідок пригоди в ямі опинилися 33 особи. З них 12 є неповнолітніми. Постраждалим довелося самостійно вибиратися з пастки, що утворилася. За інформацією ЗМІ, ніхто з людей не зазнав серйозних травм.

Наразі причини інциденту невідомі. Однак, ймовірно, яма могла утворитися через протікання труб, що знаходяться під асфальтом. Вода могла розмити землю.

Відео: YouTube-канал Diário do Nordeste

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Індонезію накрили масштабні повені. За останній тиждень у різних частинах острова Суматра від стихії постраждали близько 25 тисяч громадян. Крім того, на острові Ява четверо людей загинули внаслідок зсувів сходів. Річки виходять із берегів. Декілька сотень будинків виявилися пошкодженими. У деяких місцях глибина паводкових вод перевищує один метр.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Сербії пролунали вибухи на заводі, що виготовляє ракети. За даними засобів масової інформації, через детонацію було пошкоджено будинки в населеному пункті Бубань-Потік. Внаслідок інциденту загинули щонайменше двоє людей і ще багато людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце подій поспішили працівники рятувальної служби. Встановлюються всі обставини події. Докладно про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини