Головна Новини Світ Пiвденна Америка Політик вакцинувалася від коронавірусу з портретом Путіна в руках
commentss НОВИНИ Всі новини

Політик вакцинувалася від коронавірусу з портретом Путіна в руках

Медики забороняли чоловікові робити щеплення через міелодисплазії

5 березня 2021, 01:55
Поділіться публікацією:

В Аргентині мер міста Рока-Перес в провінції Буенос-Айрес Хуан Карлос Гаспаріні вакцинувалася від коронавірусу з портретом президента Росії Володимира Путіна. Фото він опублікував в Twitter.

Політик вакцинувалася від коронавірусу з портретом Путіна в руках

Хуан Карлос Гаспаріні (фото з відкритих джерел)

"Я вакцинувалася! Дякую, Альберто Фернандес (президент Аргентини — ред.), Аксель Кісільоф (губернатор — ред.), Крістіна Фернандес де Кіршнер (віце-президент — ред.). Говорили, що вони нас отруять, а вони рятують наші життя ", — написав він.

Під час уколу мер міста вирішив сфотографуватися з фотографією Путіна в рамці.

Він розповів, що медики забороняли йому робити щеплення через міелодисплазії, якої він страждає, але пізніше схвалили вакцинацію. Аргентина схвалила використання російської вакцини від коронавірусу в грудні 2020 року, ставши другою країною після Білорусі, яка дозволила використання "Супутник V".

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу не є життядаруючим еліксиром, повністю захищаючи від можливості захворіти. Всі деталі про дію препаратів, яким прищеплюють українців, колишня міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька розповіла журналістам. На думку екс-представниці Кабміну, вакциновані люди мають таку ж можливість підхопити вірус, як і інші. Різниця лише в тому, як хвороба протікатиме.

Скалецька впевнена, що препарат укупі з реакцією імунної системи людини допомагає протистояти Коронавіруси сповна. "Вакцинована людина теж може хворіти, очікується, що він буде хворіти безсимптомно або в легкій формі", — підкреслила політик. Також Зоряна Скалецька додає, що люди, які погодилися на вакцинацію, меншою мірою можуть бути розносником коронавірусу. Це знову-таки залежить від взаємодії препарату з людським імунітетом — є можливість того, що вірус в організмі буде дуже швидко блокований, а потім і зовсім нейтралізований.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини