Головна Новини Світ Пiвденна Америка Президент Бразилії в соціальних мережах блокує своїх коментаторів: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Бразилії в соціальних мережах блокує своїх коментаторів: що сталося

У своїх соціальних мережах президент Бразилії блокує користувачів, які не поділяють його погляди

19 серпня 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах президент Бразилії Жаір Болсонару банить своїх підписників, які не поділяють його думку. Про це повідомляють правозахисники з Human Rights Watch, посилаючись на Reuters.

Президент Бразилії в соціальних мережах блокує своїх коментаторів: що сталося

ЖаЇр Болсонару, президент Бразилії - фото з відкритих джерел

Глава держави заблокував вже 176 акаунтів. Серед них є і журналісти, і блогери з мільйонною аудиторією, і парламентарії.

"Соціальні мережі є одним з важливих інструментів для комунікації. Нагадаємо, що саме вони допомогли в 2018 році Болсонару здобути перемогу на виборах" — наголошують правозахисники організації.

Підкреслимо, що на профіль президента Бразилії в Instagram підписано 18,6 мільйона передплатників, в Facebook — 14,2 мільйона, а в Twitter аудиторія становить 6,9 мільйонів акаунтів.

Користувачі, яких заблокували, не можуть коментувати публікації президента, брати участь в публічних дискусіях, що позбавляє журналістів і ЗМІ безпосередньо цікавитися діями глави держави.

Сам же президент коментує дії дипломатії і активно звинувачує людей, які не поділяють політику Болсонару. Крім того, він публікує і офіційні заяви.

В опитуванні правозахисників, вже 400 осіб підтвердили, що були заблоковані президентом Бразилії в соціальній мережі. Найбільше таких акаунтів у Twitter.                 

Глава держави, в основному, блокує своїх коментаторів за критику рішень уряду.                     

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" повідомляли про те, що США заступилися за Литву і закликають Лукашенка негайно припинити організацію потоку нелегалів в країну.                               






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини