Головна Новини Світ Пiвденна Америка Сестра загиблого футболіста намагалася повіситися
commentss НОВИНИ Всі новини

Сестра загиблого футболіста намагалася повіситися

Роміна намагалася повіситися, перебуваючи напідпитку. Лікарі намагаються врятувати їй життя

7 липня 2021, 04:07
Поділіться публікацією:

Аргентинський футболіст Еміліано Сала загинув два роки тому в авікатастрофі. Літак, в якому футболіст летів в Уельс, впав в протоці Ла-Манш.

Сестра загиблого футболіста намагалася повіситися

Еміліано Сала (фото з відкритих джерел)

Тепер стало відомо, що Роміна, сестра загиблого футболіста Еміліано Сали, спробувала накласти на себе руки. Дівчина госпіталізована і зараз знаходиться в критичному стані.

Відзначається, що Роміна намагалася повіситися, перебуваючи напідпитку. Лікарі намагаються врятувати їй життя.

З моменту загибелі Еміліано пройшло два з половиною роки. Нагадаємо, гравець завершував свій 15-мільйонний трансфер з Нанта в Кардіфф, коли літак, на якому він летів в Уельс, зник з радарів. У лютому 2019 го літак виявили в протоці Ла-Манш, а тіло футболіста було вилучено з води.

Після трагедії Роміна довгий час продовжувала публікувати повідомлення в соцмережах про свого брата, в тому числі і в день його народження.

Нагадаємо, т він листування між датськими гравцями чемпіонату Європи і їх колегами англійцями став більш закритим і строгим, адже 7 липня Данія і Англія зустрінуться в півфіналі чемпіонату Європи. Через велике співчуття до збірної Данії після події з Крістіаном Еріксеном і через їх наступальний стиль гри, англійці стали справжніми фанатами цієї команди. Але все в корінь змінилося, коли дві національних збірних потрапили в одну сітку півфінальних матчів турніру. Андреас Крістенсен і Крістіан Норгаард, які на постійній основі грають в лондонських клубах "Челсі" і "Брентфорд" стали отримувати від своїх англійських колег і фанатів побажання вилетіти з Євро-2020. У Андреаса Крістенсена є три товариші по команді "Челсі" в збірній Англії: Мейсон Маунт, Бен Чілвелл і Рис Джеймс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://sport.segodnya.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини