У Болівії пасажирський автобус впав з обриву: десятки загиблих (ФОТО)

Транспортний засіб впав з висоти понад сто метрів

У Болівії автобус з пасажирами впав в обрив. Про це повідомляє телеканал Unitel.

Як стало відомо, в провінції Чатакілла між містами Потоло та Сукре пасажирський автобус впав в обрив з висоти понад сто метрів. Транспортний засіб прямувало до столиці Болівії, в місто Сукре.

Фото: BTV.


В результаті події, щонайменше загинуло 34 людини. Ще десять отримали поранення, з них двоє постраждалих перебувають у важкому стані. Вони були госпіталізовані в найближчі лікарні прибули на місце події медиками.

На цей момент на місці аварії працюють співробітники рятувальної служби та правоохоронних органів. Для впізнання прибули близькі загиблих.


За фактом події було розпочато розслідування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Китаї, в місті Сучжоу, що знаходиться на захід від Шанхаю, відбулося обвалення частини будівлі готелю. В результаті події під завалами опинилося кілька людей. Прибулі на місце події рятувальники розбирали завали та діставали з-під них людей. На цей момент десять осіб були оголошені зниклими безвісти. Повідомляється про загиблих. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в індійському місті Джайпур блискавка вдарила прямо в групу людей. У цей момент вони фотографувалися на даху вежі форту Амбер. Дана локація є одним з популярних місць для туристів. Повідомляється про щонайменше одинадцяти загиблих. Всього група складалася з 27 осіб. Представники правоохоронних органів повідомляють про те, що більшість із загиблих були молодими.