Головна Новини Світ Азія В Індії понад десять осіб, які робили селфі, вбила блискавка: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії понад десять осіб, які робили селфі, вбила блискавка: подробиці

За словами представників правоохоронних органів, більшість із загиблих були молодими

12 липня 2021, 13:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії від удару блискавки загинуло більше десяти осіб. Про це повідомляє видання BBC.

В Індії понад десять осіб, які робили селфі, вбила блискавка: подробиці

В Індії блискавка вбила 11 людей. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в місті Джайпур, який є столицею штату Раджастхан, через удар блискавки загинуло як мінімум 11 осіб, багато хто отримав поранення.

Постраждалі фотографувалися під дощем на сторожовій вежі форту Амбер. Вона є популярною туристичною визначною пам'яткою. За інформацією видання, в момент удару блискавки на вершині вежі знаходилося близько 27 осіб. Деякі з них зістрибнули на землю. Представники правоохоронних органів розповіли про те, що більшість із загиблих були молодими.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, за тиждень у цьому штаті від ударів блискавок загинули дев'ятеро людей.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Бангладеш згоріла фабрика з виробництва соку. Спочатку спалах стався на першому поверсі шестиповерхової будівлі, однак через легкозаймисті речовини, що знаходилися в кабінетах, пожежа дуже швидко поширилася територією. Як стало відомо, в результаті інциденту загинуло понад 50 осіб. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що на півночі Польщі приватний вертоліт впав у озеро. На його борту перебувало двоє пасажирів і пілот. Всі вони є громадянами України.

Відразу після зльоту у гвинтокрилої машини почалися проблеми з двигуном і вона впала в озеро. Постраждалих витягли з води туристи, які пропливали поруч на човні. Рятувальники повідомили, що з бака вертольота в озеро витекло пальне. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини