Головна Новини Світ Китай В Китаї обвалилася будівля готелю: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Китаї обвалилася будівля готелю: є загиблі (ВІДЕО)

Десять осіб оголошено зниклими безвісти

12 липня 2021, 15:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Китаї в результаті обвалення будівлі загинув чоловік. Про це повідомляє видання Sina.

В Китаї обвалилася будівля готелю: є загиблі (ВІДЕО)

Обвал готелю в Китаї. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в китайському місті Сучжоу, що знаходиться на захід від Шанхаю в провінції Цзянсу, сталося обвалення готелю. Повідомляється, що впала частина будівлі.

В результаті події постраждали щонайменше вісім осіб. Один з них загинув, четверо були госпіталізовані й знаходяться в стабільному стані, за життя ще трьох зараз борються медики.

Також повідомляється, що десять осіб були оголошені зниклими безвісти. Наразі рятувальники продовжують розбирати завали. Причини обвалення з'ясовуються.

Відео з місця подій з'явилося в телеграм-каналах.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в індійському місті Джайпур, який є столицею штату Раджастхан, 11 людей загинули в результаті удару блискавкою. Повідомляється, що загиблі фотографувалися під час дощу в одному з популярних туристичних місць на вежі форту Амбер. На момент удару блискавки в цьому місці знаходилося близько 27 осіб. Деякі з них стрибали на землю. Детальніше про це читайте в нашій статті.  

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Бангладеш згоріла фабрика Hashem Foods. Повідомляється, що займання почалося на перших поверхах будівлі, а потім швидко поширилося завдяки легкозаймистим речовинам, що зберігалися в кабінетах. Вогонь охопив всю шестиповерхову будівлю фабрики. В результаті події загинуло понад 50 осіб, стільки ж постраждало. Рятувальникам вдалося винести з вікон понад 20 співробітників. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини