Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії чоловік рятувався від бджіл і був з'їдений піраньями
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії чоловік рятувався від бджіл і був з'їдений піраньями

За даними пожежної служби, чоловіки помітили рій бджіл, що насувався на них.

3 листопада 2021, 22:44
Поділіться публікацією:

У бразильському штаті Мінас-Жерайс чоловік стрибнув в озеро, щоб урятуватися від бджолиного рою, але його з'їли піраньї. Про це повідомляє бразильська газета "Estado de Minas". Інцидент стався під час риболовлі на озері у сільській місцевості Бразилія де Мінас. 30-річний загиблий був там разом двома друзями.

У Бразилії чоловік рятувався від бджіл і був з'їдений піраньями

Бджоли - фото з відкритих джерел

За даними пожежної служби, чоловіки помітили рій бджіл, що насувався на них. Усі троє стрибнули в озеро, щоб урятуватися. Двом удалося спливти.


Третій чоловік, як вважається, потонув і зазнав нападу піраньї. Його тіло з пошкодженнями обличчя та тіла знайшли за 4 метри від берега озера. Піраньї мешкають у прісних водах Південної Америки. Вони є жителями басейну річки Амазонка, також поширені в Оріноко, річках Гвіани, річках Парагвай та Парана та у річці Сан-Франсиску. Напади піраньї на людей дійсно трапляються час від часу. Зазвичай пляжі біля водоймищ, де водяться ці риби, мають попереджувальні знаки або захищені.


Нагадаємо, у Калінінграді в одному з міських ставків рибалка спіймав одразу кількох піраньї. Рибалка приніс невідомих йому риб до музею, де фахівці відразу ж встановили, що це справжні американські піраньї із сімейства паку. "Але на відміну від своїх звичайних родичів, цей вид живиться водними рослинами та горіхами", — зазначив співрозмовник агентства. За його словами, у міському ставку незвичайні риби з'явилися швидше за все через те, що власник акваріума, в якому жили піраньї, просто випустив їх, а не став вбивати. Представник музею зробив висновок, що в калінінградському ставку ці риби були приречені. Можливо, вони змогли б прогодуватись два-три місяці, але все одно загинули б від холоду взимку.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини