Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії помер найбагатший банкір світу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії помер найбагатший банкір світу

Forbes оцінив стан Сафри в 23,2 мільярда доларів

10 грудня 2020, 18:30
Поділіться публікацією:

У четвер, 10 грудня, в Бразилії на 82-му році життя помер Джозеф Сафра — мільярдер, який керував бразильською банківською та інвестиційною імперією Safra Group.

У Бразилії помер найбагатший банкір світу

Джозеф Сафра / Фото: Lionel Cironneau / AP

Джозеф Сафра був найбагатшим мільярдером Бразилії й багатющим банкіром у світі, згідно з даними Forbes, його статки становлять 23,2 мільярда доларів. Повідомляється, що чоловік помер від "природних причин" і буде похований на кладовищі в Сан-Паулу.

Відомо, що народився банкір в єврейській родині, яка давно займається банківським бізнесом. У 1952 році разом з рідними він переїхав до Бразилії, де заснував зі своїми братами приватний банк Banco Safra. Незабаром він викупив їх частку і став єдиним власником.

Видання Folha de S.Paolo пише, що останні кілька років Джозеф Сафра жив у своєму бункері в південно-західній частині Сан-Паулу і літав на приватному літаку в центр міста на ділові зустрічі. Йому належать банки у Швейцарії, Бразилії та США.

Нагадаємо, що у вересні 2020 року на 95-му році житті не стало батька засновника корпорації Microsoft Білла Гейтса. В останні роки чоловік лікувався від хвороби Альцгеймера, яка і могла стати причиною смерті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в жовтні через ускладнення, викликаних коронавірусною інфекцією, помер 81-річний паризький і японський дизайнер Кензо Такада. У 1976 році він відкрив свій флагманський магазин на Паризькій площі. І протягом наступних трьох десятиліть Такада отримав безліч нагород і досягнень, в тому числі його обличчя було на безлічі обкладинок журналів. Він запустив парфумерну імперію, а в 1993 році його бренд став частиною розкішного конгломерату LVMH.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини