Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії розбився літак з футболістами: відомі імена загиблих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії розбився літак з футболістами: відомі імена загиблих (ФОТО)

Четверо футболістів загинули в результаті авіакатастрофи

25 січня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

На приватній злітно-посадковій смузі в селищі Лузімангес сталася авіакатастрофа з літаком, на борту якого перебували учасники бразильського футбольного клубу Palmas. Про це повідомляє видання Globo.

У Бразилії розбився літак з футболістами: відомі імена загиблих (ФОТО)

У Бразилії загинули футболісти, розбившись на літаку - фото: з відкритих джерел

Трагедія трапилася в неділю, 24 січня, приблизно о 8 годині ранку. Лише через декілька хвилин після зльоту в районі Лузімангес в Порто-Насиональ, літак впав і розбився об землю. В результаті події загинули всі, хто був на борту.

За інформацією джерела, жертвами авіакатастрофи є: 23-річний півзахисник Маркус Молінарі, 27-річний воротар Ранул, 23-річний лівий захисник Лукас Пракседес, 28-річний захисник Гільєрме Ное, а також 32-річний президент клубу Palmas.

У Бразилії розбився літак з футболістами: відомі імена загиблих (ФОТО) - фото 2

Як виявилося, учасники футбольного клубу разом з його президентом прямували до бразильського міста Гоянія, де вони мали змагатися з командою Віла-Нова за Зелений кубок. Співробітники Palmas заявили, що цей літак недавно придбав президент клубу Лукас Мейра. Відомо, що четверо футболістів відправилися в Гоянію трохи раніше, а також ще одна частина команди повинна була прилетіти через деякий час після тих, що летіли в тому самому літаку.

Гра повинна була відбутися сьогодні, 25 січня. Віла-Нова написав про трагедію в соціальній мережі та висловив свої співчуття з приводу авіакатастрофи.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що біля берегів Туреччини затонуло суховантажне судно, на борту якого перебували українці, а також про те, що помер батько Насті Каменських. Співачка поділилася зворушливим відео і підписом до нього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини