Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії сталася автокатастрофа: загинула 21 людина (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії сталася автокатастрофа: загинула 21 людина (ФОТО)

Причина аварії залишається невідомою

26 січня 2021, 16:37
Поділіться публікацією:

У місті Гуаратубе, що в бразильському штаті Парана, сталася страшна автокатастрофа, в результаті якої загинула 21 людина. Серед померлих також є і діти. Про це інформує видання Globo.

У Бразилії сталася автокатастрофа: загинула 21 людина (ФОТО)

Смертельна ДТП в Бразилії - фото: Globo

Так, вранці 25 січня, під час поїздки автобус раптово врізався у відбійник і злетів у кювет. Як повідомив батальйон повітряних операцій військової поліції, всього в автобусі було 52 пасажири та 2 водії. В результаті події загинула 21 людина і ще 33 постраждали. Відомо, що серед померлих є п'ять підлітків і одна дитина. Семеро з постраждалих на цей момент знаходяться у важкому стані у лікарні. З місця події усіх постраждалих доставили в госпіталі в населених пунктах Жоінвілль і Курітіба.

У Бразилії сталася автокатастрофа: загинула 21 людина (ФОТО) - фото 2

За даними Федеральної дорожньої поліції, аварія сталася на 668 км на ділянці, відомій як Курва-да-Санта. Для проведення рятувальних робіт рух на трасі довелося тимчасово зупинити. Це призвело утворення пробки завдовжки 22 км. Уже в другій половині дня рух було відновлено.

У Бразилії сталася автокатастрофа: загинула 21 людина (ФОТО) - фото 3

На цей момент ведеться розслідування у справі цієї страшної автокатастрофи. У поліції зазначають, що зараз поки неможливо відповісти, що саме стало причиною ДТП. Є тільки припущення, що до аварії могли призвести технічні неполадки в транспортному засобі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Черкаській області двоє чоловіків і 10-річна дитина загинули, провалившись під лід. Тіла на поверхню підіймали рятувальники. Також сайт інформував про те, що були виявлені тіла українців, які перебували на затонулому судні в Чорному морі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини