Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії стіна каньйону впала на човни – є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії стіна каньйону впала на човни – є загиблі

На відео видно, що кам'яна плита відривається від стіни каньйону Лаго-де-Фурнас, доки глядачі кричать

11 січня 2022, 04:42
Поділіться публікацією:

У бразильському штаті Мінас-Жерайс на чотири човни впав масивний камінь, внаслідок чого щонайменше семеро людей загинули і близько 30 отримали поранення. Про це пише бразильське видання "O Tempo". На відео видно, що кам'яна плита відривається від стіни каньйону Лаго де Фурнас, поки глядачі кричать. Обвал викликав масивну хвилю, від якої човни розлетілися убік. Підтверджено загибель трьох жінок та чотирьох чоловіків. Ще троє пропали безвісти. Понад 30 людей отримали допомогу на місці обвалення міста Капітоліо, дев'ятьох доставлено до лікарень із серйозними травмами. Одна людина у тяжкому стані з травмами голови. Обвал скелі потопив два з чотирьох човни. Жоден із 10 людей на борту корабля, на ім'я Ісус не вижив, включаючи 10-річного підлітка.

У Бразилії стіна каньйону впала на човни – є загиблі

Стіна каньйону - фото з відкритих джерел

Причиною обвалу вважають дощі — ця гірська формація складається з осадових порід і має набагато менший опір вітру та воді. У південному регіоні Бразилії сезон дощів триває з жовтня до березня.


Нагадаємо, у Китаї стався вибух у приміщенні ресторану, який знаходиться в Шеньяні, провінція Ляонін. На місце події, на вулицю Північну, прибули 10 працівників пожежно-рятувальної станції Нанкін. Відомо, що від вибуху обвалився будинок і вибухова хвиля пошкодила магазини та житлові будинки на околицях. Також до епіцентру приїхали представники відповідних департаментів – громадської безпеки округу Хепінг, служби реагування на надзвичайні ситуації, працівники міського департаменту будівництва, служб газу та водоканалу. Після вибуху в прилеглих районах згасло світло, адже пошкоджено лінію розподілу електроенергії.

Наразі експерти кажуть, що це може бути вибух природного газу. Відомо про те, що одна людина загинула, 33 особи отримали поранення та травми. Автомобілі екстреної допомоги госпіталізували поранених до лікарень, їм надають медичну допомогу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини