Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Колумбії працівник дитячого садка згвалтував понад двадцять дітей (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Колумбії працівник дитячого садка згвалтував понад двадцять дітей (ФОТО)

Всі його жертви були віком до чотирьох років

9 липня 2021, 18:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Колумбії працівник дитячого садка ґвалтував дітей. Про це повідомляє видання infobae.

У Колумбії працівник дитячого садка згвалтував понад двадцять дітей (ФОТО)

У Колумбії працівник дитячого садка ґвалтував дітей. Фото: infobae

Як стало відомо, Ісмаель Даріо Лопера, який працював помічником кухаря в дитячому центрі Pequeños Explorers, підозрюється в зґвалтуванні, як мінімум 22 дітей. Вік його жертв становив до чотирьох років.

Мер колумбійського міста Медельіна, в якому розташований дитячий центр, розповів про те, що на цей момент Ісмаель Даріо Лопера був затриманий і підозрюється в насильницьких діях сексуального характеру проти неповнолітнього.

Президент Колумбії Іван Дуке відреагував на дану ситуацію і висловив надію, що закон буде дотримуватися, і якщо підозрюваний виявиться винним, то його суворо покарають.

У Колумбії працівник дитячого садка згвалтував понад двадцять дітей (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Житомирській області чоловік ґвалтував свою хрещеницю. Зловмисник приїжджав до своїх кумів в гості ґвалтував малолітню і розбещував її молодшу сестру. Також чоловік постійно запрошував своїх жертв до себе додому, де знущався з них. Співробітники правоохоронних органів провели у нього вдома обшук, де виявили відео порнографічного змісту, на яких зображені неповнолітні. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже повідомляв про те, що в Дніпропетровській області раніше судимий чоловік убив двох малолітніх дітей своєї колишньої співмешканки. Зловмисник перерізав горло дворічному хлопчику, а його семирічному братові завдав колото-різані рани в область спини. Після скоєння злочину правопорушник втік з місця подій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини