Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці розбився наповнений кокаїном літак
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці розбився наповнений кокаїном літак

На борту літака перебувало майже півтонни кокаїну

8 жовтня 2020, 18:07
Поділіться публікацією:

Легкий літак, що перевозив майже півтонни кокаїну, зазнав аварії в центральній частині Мексики. Авіакатастрофа сталася в результаті повітряної погоні, під час якої літак намагався сховатися від влади. У результаті загинули двоє людей. Про це повідомляє CNN.

У Мексиці розбився наповнений кокаїном літак

Мексиканські військові вертольоти перехопили літак у Мексиканському повітряному просторі та переслідували його протягом сотень кілометрів, поки у нього не закінчилося паливо, і він не впав у мексиканському місті Ботіхе, штат Керетаро, йдеться в заяві міністерства оборони Мексики.

Літак був завантажений приблизно 400 кілограмами кокаїну, додали в міністерстві.

В останні місяці ряд бізнес-джетів зазнав аварії або був залишений в Центральній Америці та Південній Мексиці в результаті очевидного сплеску повітряної контрабанди.

Авіакатастрофа в понеділок сталася менш ніж через два тижні після того, як бізнес-джет, викрадений у Мексиці, розбився у гватемалських джунглях біля прихованої злітно-посадкової смуги. Тоді знайшли двох жертв авіакатастрофи, поруч був бортовий тайник з наркотиками та зброєю. Літак таємно намагався пролетіти до Венесуели.

Нещодавно "Коментарі" писали, що в центральному мексиканському штаті Сан-Луїс-Потос виявили страшну знахідку. Одне з місцевих угрупувань здійснило розправу над 12 людьми, тіла яких сховали в автофургони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини