Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці стався потужний землетрус: загинуло не менше 4 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці стався потужний землетрус: загинуло не менше 4 осіб

Землетрус магнітудою 7,4 стався на півдні Мексики

24 червня 2020, 01:39 comments1215
Поділіться публікацією:

Щонайменше дві людини загинули після того, як землетрус магнітудою 7,4 стався на південному узбережжі Мексики у вівторок, зруйнувавши будівлі. Про це пише CNN.

У Мексиці стався потужний землетрус: загинуло не менше 4 осіб

Землетрус стався кілька годин тому. Його епіцентр знаходився в 11 милях на північний захід від Санта-Марія-Сапотітлан в штаті Оахака. Губернатор штату Алехандро Мурат сказав, що серед загиблих були 22-річна жінка і чоловік.

Медичні служби штату Оахакан повідомили, що в результаті землетрусу постраждали лікарні. Деякі з пошкоджених медустанов займалися лікуванням хворих коронавірусом. Влада також повідомила про відключення електроенергії по всій столиці штату і пошкодження зовнішньої частини в лікарні Оахаки.

Землетрус відчувався навіть у Гватемалі, Гондурасі та Сальвадорі. У столиці країни Мехіко, приблизно в 190 кілометрах на північ від епіцентру, відчувалися підземні поштовхи і лунало виття сирен.

Хвилі цунамі заввишки 0,68 метра спостерігалися в Акапулько (місто та туристичний центр на тихоокеанському узбережжі Мексики, штат Герреро) і 0,71 метра у місті Саліна-Крю.

Раніше "Коментарі" писали, що вантажний автомобіль, в якому знаходилися 12 трупів, знайшли у Мексиці. Інцидент стався на трасі, яка з'єднує штати Герреро і Мічоакан. Співробітники Міністерства громадської безпеки заявили, що в зв'язку з подією посилені заходи безпеки. Зазначалося, що на всіх тілах були виявлені сліди від куль, а в пікапі лежала записка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини