Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Перу скинули президента (відео 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Перу скинули президента (відео 18+)

У країні почалися масові протести через повалення його попередника

15 листопада 2020, 21:45 comments1157
Поділіться публікацією:








Тимчасовий президент Перу Мануель Меріно пішов у відставку в неділю після загибелі двох осіб в ході акцій протесту проти раптового повалення його попередника.

У Перу скинули президента (відео 18+)

Фото: из открытых источников

Тисячі жителів Перу організували один з найбільших протестів в країні за десятиліття, коли Конгрес проголосував за відсторонення Віскарра з посади президента.

Разом з новообраним главою країни пішли 13 з 18 членів уряду. У країні настала політична криза. Про відставку президент оголосив у телезверненні. За кілька хвилин до заяви, президент Конгресу Луїс Вальдес сказав, що всі політичні партії країни погодилися з його відходом. Якщо він відмовиться, сказав Вальдес, почнеться процедура імпічменту.


Раніше "Коментарі" писали, що на Кіпрі почалися протести через приїзд Ердогана. Президент Туреччини заявив під час візиту на острів, що переговори з кіпрського врегулювання необхідно проводити, грунтуючись на існуванні "двох окремих держав" на острові. У минулому переговори були націлені на возз'єднання середземноморського острова, який розділений між грецькомовною республікою Кіпр, членом Європейського Союзу, яка контролює південні дві третини острова, і північчю, яка окупована Туреччиною з 1974 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини