Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Болівії жінка знайшла відрізаний людський палець в бургері (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Болівії жінка знайшла відрізаний людський палець в бургері (ФОТО, ВІДЕО)

Було встановлено, що відвідувачці попався справжній людський палець

18 вересня 2021, 19:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Болівії жінка знайшла відрізаний людський палець в бургері (ФОТО, ВІДЕО)

Жінка знайшла в бургері людський палець. Фото: Metro

Мешканка Болівії виявила в своєму бургері лякаючий "інгредієнт" — людський палець. Про це повідомляє видання The Sun.

За словами джерела, Естефанія Бенітес придбала в одному з фаст-фудів свого міста Санта-Крус-де-ла-Сьєрра бургер. Відкусивши шматок, жінка виявила, що всередині її гамбургера знаходиться людський палець. Відвідувачка повідомила про те, що трапилося, керівництву закладу.

В Болівії жінка знайшла відрізаний людський палець в бургері (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Представники фаст-фуду вибачилися перед покупницею за інцидент і запитали, що вони можуть зробити для неї, щоб загладити провину. Пізніше керівництво запропонувало закрити ресторан поки Естефанія Бенітес перебувала там. Однак вже через деякий час заклад продовжив обслуговувати клієнтів. Жінці пояснили, що бургери в ресторан приходять вже готовими. Також представники відзначили, що такий випадок стався в їхньому закладі вперше.

Едсон Клаур, директор Спеціальних сил по боротьбі зі злочинністю Національної поліції, потім підтвердив місцевим ЗМІ, що співробітник компанії, яка займається приготуванням цих бургерів, раніше втратив частину вказівного пальця на роботі.

Віце-міністр із захисту прав споживачів посприяв тому, щоб філія була тимчасово закрита, а на компанію було накладено штраф.

Відео було опубліковано на YouTube- каналі BILD.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в нідерландському ресторані подають бургер за шість тисяч доларів. Власник закладу розповів, що сподівається на те, що його блюдо зможе потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, як виглядає найдорожча їжа в світі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини