Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Аргентині серед футбольного матчу почалася перестрілка: поранили тренера однієї з команд (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Аргентині серед футбольного матчу почалася перестрілка: поранили тренера однієї з команд (ВІДЕО)

Стрілянина відбулася під час матчу між Hurricane Las Heras та Ferro Carril Oeste

2 листопада 2021, 11:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Аргентині під час футбольного матчу сталася стрілянина. Про це пише видання "Кореспондент".

В Аргентині серед футбольного матчу почалася перестрілка: поранили тренера однієї з команд (ВІДЕО)

Стрілянина під час футбольного матчу. Фото: Pixabay

Інцидент трапився 31 жовтня під час чемпіонату Аргентини з футболу. Повідомляється, що у матчі другого дивізіону внутрішньої першості між командами Hurricane Las Heras та Ferro Carril Oeste уболівальники влаштували стрілянину на трибуні.

У цей момент до кінця гри залишалося лише кілька хвилин. Одразу після початку стрілянини глядачі почали ховатися за бетонними конструкціями на стадіоні. Внаслідок перестрілки об дно з куль поранила тренера команди гостей. Зазначається, що поранення чоловіка виявилося не таким серйозним. Загрози для життя немає.

За даними ЗМІ, ніхто більше не постраждав. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в іспанському місті Торренте під час перестрілки на цвинтарі постраждали кілька людей. Загинуло щонайменше двоє громадян і ще кілька отримали поранення різного ступеня тяжкості. У момент початку стрілянини біля цвинтаря знаходилося багато людей у зв'язку з Днем усіх святих, що тоді відзначався.

Також портал "Коментарі" писав про те, що у Сполучених Штатах Америки чоловік кинув "коктейль Молотова" до магазину. У Нью-Йорку між покупцем та продавцем в одному з магазинів міста стався конфлікт. Після цього перший чоловік підпалив пляшку із горючою рідиною та кинув у зал торгового закладу. Полум'я охопило приміщення. На місце події поспішили працівники пожежної служби. Їм вдалося повністю ліквідувати займання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини