Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Бразилії загинуло 9 людей в печері: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Бразилії загинуло 9 людей в печері: яка причина

Повідомляють про кілька поранених та одного ушпиталеного

1 листопада 2021, 08:30
Поділіться публікацією:

В Бразилії працівники пожежної частини проводили тренування в одній з печер, коли сталася трагедія. Про це повідомляють на сторінці пожежної частини в Twitter.

В Бразилії загинуло 9 людей в печері: яка причина

У печері стався обвал склепіння, фото Twitter Corpo de Bombeiros da PMESP

Відомо, що трагедія сталася в бразильському штаті Сан-Паулу. Під час обвалу в печері людей привалило камінням та уламками породи. Колеги почали розшукувати під завалами потерпілих. Інформацію про подію підтвердив очільник штату Сан-Паулу Доао Доріа.

Всього в печері Ітамбе, що знаходиться в регіоні Рибейран-Прету, перебувало приблизно 28 осіб. Спочатку повідомлялося про шість зниклих безвісти. Потім колеги знайшли три тіла загиблих під уламками. Однак після пошукових робіт з'ясувалося, що інші шестеро людей також не вижили.

Одну особу таки врятували та доставили до відділення інтенсивної терапії з травмами, її життю нічого не загрожує. Повідомляється, що серед тих, хто проходив навчання цивільні пожежники та учасники школи виживання. Відомо, що обвалилася верхня частина печери. На допомогу потерпілим прибули екстрені служби. Також кілька осіб отримали поранення від обвалу.

Як повідомляв портал "Коментарі", на вечірці в США загинули люди. Під час святкування Хелловіну один з гостей почав стріляти. Було вбито двох людей. Подія сталася в банкетному залі, де було близько 400 людей.

Також ми писали, що в Одеській області двоє ровесників зіткнулися на мопедах. В результаті ДТП загинув один з хлопців. Одеські поліціянти повідомляють, що кермувальник мопеда Suzuki помер на місці автотрощі від отриманих травм, інший підліток має лише легкі ушкодження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини