Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Еквадорі вбили одного з головних кандидатів у президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Еквадорі вбили одного з головних кандидатів у президенти

Популярний у Еквадорі політик був убитий за десять днів до президентських виборів.

10 серпня 2023, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти Еквадору Фернандо Вільявісенсіо був застрелений під час зустрічі з виборцями. Вбивство сталося ввечері 9 серпня у столиці країни Кіто. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

В Еквадорі вбили одного з головних кандидатів у президенти

Еквадорський політик Фернандо Вільявісенсіо. Фото з відкритих джерел

Смерть еквадорського політика підтвердив чинний президент країни Гільєрмо Лассо, який заявив, що "цей злочин не залишиться безкарним".

Злочинець відкрив вогонь в момент, коли Вільявісенсіо перебував в оточені охоронців. Також було поранено кілька поліцейських. Генеральна прокуратура країни повідомила, що підозрюваний у вбивстві кандидата в президенти Еквадору Фернандо Вільявісенсіо помер від поранень, отриманих під час перестрілки. Однак деталі вбивства ще встановлюються.

Фернандо Вільявісенсіо дотримувався додаткових заходів безпеки, адже політик неодноразово отримував погрози. Їх кількість збільшилась перед виборами президента країни, які мають відбутись 20 серпня.

Еквадорські журналісти наголошують, що у кандидата в президенти були вороги, оскільки він багато років був журналістом-розслідувачем. Фернандо Вільявісенсіо викрив численні випадки корупції у владі цієї південноамериканської країни в період, коли президентом Еквадору був Рафаель Корреа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський назвав Путіна маніяком та заявив, що президент РФ замовив його сім’ї.

Також "Коментарі" писали про популярну спортсменку, яка стала жертвою нападу 10-15 осіб. Жінка сиділа у власній машині коли банда чоловіків вибила скло та вдарила каменем по її обличчю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини