Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Ріо-де-Жанейро карнавал скасували, але не повністю: що покажуть
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ріо-де-Жанейро карнавал скасували, але не повністю: що покажуть

В 2022 році в Ріо-де-Жанейро виступатимуть школи самби

6 січня 2022, 09:07
Поділіться публікацією:

В Бразилії знову скасовується традиційний карнавал через карантинні обмеження, однак в деяких містах таки виступатимуть школи самби з танцювальними номерами. Про це пише polsatnews.

В Ріо-де-Жанейро карнавал скасували, але не повністю: що покажуть

У Ріо покажуть виступи шкіл самби, фото з відкритих джерел

Традиційний карнавальний парад вулицями Ріо-де-Жанейро місцева влада скасувала вдруге. Проте в 2022 році має відбутися парад шкіл самби, карнавал Сапукаї. Цьогорічний карнавал триватиме з 25 лютого по 2 березня.

За виступами глядачі спостерігатимуть з трибун міського самбодрому, що називається Маркіза де Сапукаї. Самбадром вміщує понад 80 000 осіб. До глядачів висуватимуть вимоги дотримуватися карантинних обмежень. Про це рішення повідомив мер міста Едуардо Паес.

Інші бразильські міста скасували карнавали. Серед них: Сальвадор, Кампо-Гранде, Куяба, Терезіна, Белем, Форталеза, Флоріанополіс і Курітіба. Не відбудуться карнавали й в Белу-Орізонті, столиці штату Мінас-Жерайс. В Сан-Паулу традиційний вуличний парад попередньо відбудеться в травні.

Наразі ситуація з коронавірусною епідемією у Бразилії напружена. Кількість заражених SARS-CoV-2 у Бразилії продовжує зростати. Міністерство охорони здоров’я повідомило 4 січня, що було виявлено 18 759 нових випадків зараження та 175 смертей від Covid-19.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Бразилії зафіксували випадки одночасного зараження і грипом, і коронавірусом. Такі ситуації медики окреслюють діагнозом "Флурона". Зазначимо, що у пацієнтів не діагностували конкретний штам коронавірусу, але виявили варіант грипу H3N2, який, до слова, цього сезону циркулює і в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини