Головна Новини Світ Пiвденна Америка Як виглядають 4 тонни кокаїну: в Коста-Ріці вилучили величезну партію наркотиків (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядають 4 тонни кокаїну: в Коста-Ріці вилучили величезну партію наркотиків (ФОТО)

Місцеві правоохоронці можуть вилучити 40 тонн тільки марихуани в цьому році

19 липня 2021, 08:18
Поділіться публікацією:

Поліція Коста-Ріки в неділю вилучила 4,3 тонни кокаїну, що відбувається з Колумбії, другий за величиною наркозлочинності центральноамериканській країні і найбільшої в цьому році. Про це повідомляє Reuters.

Як виглядають 4 тонни кокаїну: в Коста-Ріці вилучили величезну партію наркотиків (ФОТО)

Партія кокаїну у Коста-Ріці

Великі контрабанди кокаїну в останні роки породили побоювання, що Коста-Ріка стала важливою транзитною країною для колумбійських наркотиків, які прямують до Європи, що стривожило чиновників в одній з найстабільніших країн Центральної Америки.

Партія кокаїну перевозилася в контейнері з керамічною плиткою на борту комерційного судна, яке прибуло в коста-риканський порт Моїн з колумбійського карибського порту Турбо, повідомило Міністерство безпеки Коста-Ріки.

За даними Міністерства безпеки Коста-Ріки, у 2020 році влада Коста-Ріки вилучили майже 57 тонн кокаїну, що на 56% більше, ніж роком раніше. Минулого року вони вилучили 14,5 тонни марихуани.

Як виглядають 4 тонни кокаїну: в Коста-Ріці вилучили величезну партію наркотиків (ФОТО) - фото 2
Як виглядають 4 тонни кокаїну: в Коста-Ріці вилучили величезну партію наркотиків (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, народний депутат Олександр Юрченко, якого підозрюють у хабарництві та раніше виключили з фракції "Слуга Народу", здійснив дорожньо-транспортну пригоду у Львові. Після чого він ще й напав на свідка, який знімав усе на телефон.

Аварія трапилася близько другої години дня на площі Міцкевича. Юрченко на автомобілі Ford Mustang в'їхав заднім ходом в Volkswagen Jetta, який рухався головною дорогою. Після зіткнення народний депутат напав на водія Volkswagen, вдарив його і відібрав смартфон. У результаті аварії було пошкоджено й інші автомобілі. За даними видання, тест показав, що Олександр Юрченко був у стані наркотичного сп'яніння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини