Головна Новини Світ Пiвденна Америка Загадкова хвороба в Аргентині, можливий початок нової епідемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Загадкова хвороба в Аргентині, можливий початок нової епідемії

COVID-19, мавпяча віспа - людство усе частіше стикається з новими хворобами і їх наслідками,

3 вересня 2022, 14:30 comments1443
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Троє людей померли в Аргентині від невідомої форми пневмонії, ще семеро заразилися загадковою хворобою. Медичні експерти вже виключили COVID-19, грип і хантавіруси, нерозпізнане захворювання викликає занепокоєння щодо нового епідемічного спалаху.

Загадкова хвороба в Аргентині, можливий початок нової епідемії

Загадкова хвороба в Аргентині. Фото з відкритих джерел

Усі випадки невідомого захворювання спостерігались в провінції Тукуман на північному заході Аргентини. Чиновники та лікарі з'ясовують походження хвороби, симптоми якої проявляються у блювоті, високій температурі та діареї.

Випадки були зареєстровані у восьми медичних працівників і одного пацієнта у відділенні інтенсивної терапії, а перші симптоми з’явилися між 18 і 22 серпня. Ще одного пацієнта з подібними симптомами було госпіталізовано другого вересня. Ним виявився 81-річний мешканець міста Тукуман, що мав відношення до лікарні, яка вважається місцем спалаху нової хвороби.

Пацієнтів перевірили на 30 різних вірусних інфекцій, у тому числі на COVID-19 та грип. Тести виявилися негативними.

Спільним для цих пацієнтів є важке респіраторне захворювання з двосторонньою пневмонією та ускладненнями на рентгені — дуже схожі на коронавірус, але результати тестів на коронавірус негативні, — сказав місцевим ЗМІ міністр охорони здоров’я Луїс Медіна Руїс.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про нове захворювання з Індії. Тоді вірус виявили в двох індійських штатах, а усього захворіли 82 дитини. Лікарі зазначають, що через жахливий досвід з COVID-19 вони намагатимуться якомога швидше дослідити хворобу та прийняти усі можливі заходи задля безпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини