Головна Новини Світ Туреччина Адвокат Путіна: стало відомо, що заявив Ердоган про падіння російської ракети у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Путіна: стало відомо, що заявив Ердоган про падіння російської ракети у Польщі

Президент Туреччини Ердоган не вірить у причетність Росії до падіння ракет у Польщі

16 листопада 2022, 10:00 comments2891
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган висловив думку, що Росія може бути непричетною до падіння ракет у Польщі. Про це він заявив на саміті G20 на Балі, повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на The Guardian.

Адвокат Путіна: стало відомо, що заявив Ердоган про падіння російської ракети у Польщі

Реджеп Таїп Ердоган. Фото: з відкритих джерел

Президент Туреччини заявив, що причиною інциденту могла стати технічна помилка. Він закликав світових лідерів на саміті G20 не поспішати з критикою та звинуваченнями на адресу Москви.

"Я зустрічався з канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Складається загальне враження, що ця ракета не російського виробництва, і ця заява відкриває шлях до певних фактів, тому не варто наполягати на тому, що ця ракета була запущена з Росії. Це буде провокацією", — сказав він.

Говорячи про ескалацію ситуації в Україні, Ердоган знову заявив, що важливо відновити переговори для якнайшвидшого встановлення миру.

Варто зазначити, що такі висловлювання на захист країни-агресора від турецького лідера звучать не вперше. Раніше Реджеп Ердоган вже висловлювався проти того, щоб Захід збільшував постачання озброєння в Україну. Така тактика, на думку Ердогана, може лише посилити та затягнути конфлікт. Цікаво, що приблизно в такому ж ключі висловлювався офіційний Кремль, критикуючи збільшення обсягів зброї, що поставляється Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія уповільнить обстріл інфраструктури України: в Інституті вивчення війни назвали головні причини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після падіння російської ракети у Польщі міністр оборони України Олексій Рєзніков нагадав НАТО про прохання, яке Захід так і не виконав.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 листопада 2022, 10:32

Неймовірно до чого маразм Байден довів світ і тепер не знає як дати цьому раду. Путін знов на крок по переду. Буде стріляти і казати про просту помилку або ракету ППО України або залишки збитої. НАТО перелякане, навіть якщо ракета летіла з Білорусі яка не під ядерною доктриною Росії. Центральне православне корумповане Зло з якого все починається ні при чому, воно ж попереджало. Зараз воно упивається відосиками. Так і постраждалому Сталіну допомогли, потім Зло окуповувало Світ. Чекаємо Китай на Тайвані - головне з розумом.


Новини