Головна Новини Світ Туреччина Ердоган летить до Путіна: з'явилися нові подробиці про зустріч
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган летить до Путіна: з'явилися нові подробиці про зустріч

Підготовкою зустрічі двох президентів займається глава МЗС Туреччини Хакан Фідан

29 серпня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Буквального кожного дня у ЗМІ з'являються все нові подробиці про зустріч президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана з очільником Кремля Володимиром Путіним. Турецькі журналісти з'ясували, що переговори мають пройти в Сочі 4 вересня. Політики планують поговорити про "зернову угоду". Про це повідомляє телеканал Habertürk.

Ердоган летить до Путіна: з'явилися нові подробиці про зустріч

Зустріч Ердогана з Путіним (фото з відкритих джерел)

У повідомленні журналісти, посилаючись на свої джерела, пишуть, що президент Туреччини планує обговорити з Путіним нову формулу для "зернової угоди".

Турецькі ЗМІ підкреслюють, що організацією зустрічі політиків займається очільник МЗС Туреччини Хакан Фідан. Раніше він приїжджав в Україну з візитом, а незабаром збирається провести зустрічі в Москві.

А далі Туреччина, як повідомляють джерела ЗМІ, буде обговорювати ці варіанти з ООН і напрацює нову формулу, що "може бути обговорена Ердоганом і Путіним".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що приїзд Ердогана до Путіна знову відкладаєтьсяПрезидент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган має зустрітися з російським диктатором Володимиром Путіним наступного тижня в Москві, щоб обговорити поновлення "зернової угоди". 

Видання зазначає, посилаючись на двох турецьких чиновників, знайомих із цим питанням, Ердоган може вирушити до Росії 8 вересня, після чого вирушить до Індії для участі у саміті G7 у Нью-Делі.
 Варто зазначити, що раніше з подачі російських пропагандистських ЗМІ розганялася інформація, що президент Туреччини Ердоган може прибути до Росії 4 вересня. Майбутній візит Ердогана до Росії має критичне значення для продовження "зернової угоди".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини