Головна Новини Світ Туреччина Ердоган поговорив із Путіним: що заявив про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган поговорив із Путіним: що заявив про війну в Україні

Ердоган заявив Путіну, що "готовий сприяти" переговорам Росії з Україною

19 березня 2024, 07:27 comments1426
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган провів телефонну розмову з російським диктатором Володимиром Путіним. Однією з тем стало поновлення переговорів Росії з Україною щодо припинення війни. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє управління зі зв'язків із громадськістю президента Туреччини у Twitter.

Ердоган поговорив із Путіним: що заявив про війну в Україні

Реджеп Тайіп Ердоган. Фото: із відкритих джерел

Туреччина не вважає фарс під назвою "вибори" незаконними у Росії. Саме тому глава турецької держави привітав диктатора із "перемогою на виборах".                                                            

Ердоган у ході розмови висловив упевненість, що позитивний курс у відносинах між Росією і Туреччиною "продовжуватиметься" під час нового терміну Путіна.

Також президент Туреччини вкотре заявив, що його країна готова взяти на себе будь-яку роль щодо сприяння поверненню за стіл переговорів з Україною.

Зазначимо, раніше на зустрічі з іноземними послами президент Туреччини заявив, що необхідно уникати будь-яких кроків, які можуть загострити війну в Україні та, можливо, поширити конфлікт на членів Північноатлантичного Альянсу. Турецький президент на заході заявив, що Анкара продовжить працювати над відродженням Чорноморської зернової угоди, укладання якої між Києвом і Москвою Туреччина досягла спільно з ООН.        

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ердоган хоче мирний саміт щодо України, але є одна важлива умова.       

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому знову активізувався переговорний кейс України та РФ: який інтерес Китаю та Туреччини. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини