Головна Новини Світ Туреччина Коли Ердоган зібрався до Росії: ЗМІ дізналися дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Ердоган зібрався до Росії: ЗМІ дізналися дату

Ердоган може зустрітися з Путіним у Росії на початку вересня

24 серпня 2023, 15:38 comments3179
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган планує зустрітися з російським диктатором Володимиром Путіним у Сочі на початку вересня. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Коли Ердоган зібрався до Росії: ЗМІ дізналися дату

Реджеп Таїп Ердоган. Фото: з відкритих джерел

Дипломатичне джерело пропагандистського видання в Туреччині повідомило, що швидше за все можлива дата зустрічі Ердогана і Путіна називаэться 4 вересня.

"Зустріч президентів планується у Росії. Можлива дата — 4 вересня, у Сочі", — розповіло джерело.

Раніше видання Yeni Şafak повідомило, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган має намір відвідати Росію для зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним.

Хоча ще раніше низка ЗМІ повідомляла, що російський президент володимир путін у серпні здійснить перший закордонний візит (відвідання Білорусі навряд чи можна вважати таким) після видачі у березні Міжнародним кримінальним судом ордера на його арешт. Наприкінці серпня, за даними місцевих ЗМІ, путіна чекають у Туреччині, де він мав обговорити з президентом Реджепом Ердоганом відновлення Чорноморської зернової ініціативи, яку Росія відмовилася продовжувати після 17 липня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія, яка розірвала понад місяць тому зернову угоду, нібито готує нову угоду, до якої хоче залучити Туреччину та Катар. У свою чергу Україна запускає альтернативні маршрути, намагаючись налагодити морський експорт. Про що говорять ці морські зернові ігри, як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини