Головна Новини Світ Туреччина Росіянин, який втік з країни від мобілізації, публічно образив турків (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянин, який втік з країни від мобілізації, публічно образив турків (ВІДЕО)

У Туреччині знову відзначився представник Росії

15 грудня 2022, 21:15 comments1968
Поділіться публікацією:

На території Туреччини громадянин РФ показав свій "справжній" норов. Незважаючи на те,  що росіянин накивав п’ятами  від мобілізації в Росії, він ще й нахамив  мешканцям Туреччини. Це скандальне відео з неадекватом з РФ  оприлюднене в Telegram-каналі "Україна зараз".

Росіянин, який втік з країни від мобілізації, публічно образив турків (ВІДЕО)

У Туреччині знову відзначився представник Росії (фото з відкритих джерел)

Під час відвідин супермаркету, негостинний турист назвав мешканців "чу*ками".  На його слова прореагувала жінка, яка була поряд,  зробивши зауваження.

"Ви чому їх так називаєте? Вони турки! Ви їх ображаєте! Ви нікого не любите, окрім себе!" – промовила вона. .

Утікач з РФ  заявив, що "він їх так не називав".

Молодик  відчував себе "господарем становища", і перебиваючи репліки покупців, відстоював свою правоту. За якийсь час, перескандаливши з всіма покупцями, він накивав п’ятами з торгового центру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Росію знову чекає мобілізаціяУ Росії її прихована мобілізація не припинялася, оскільки на фронті російська армія зазнає великих втрат. Крім того, зовсім скоро почнеться чергова хвиля мобілізації, але це не допоможе Кремлю вирішити головну проблему – професійніша російська армія від цього не стане і, як і раніше, на фронт відправлятимуть слабо підготовлених і невмотивованих солдатів. Американські аналітики відзначають, що продовження прихованих мобілізаційних заходів та потенційна підготовка до наступної хвилі мобілізації в тандемі з поточним осіннім призовним циклом, ймовірно, створюють значне навантаження на і без того перевантажений російський апарат формування збройних сил. Аналітики нагадують, що Кремль раніше заявляв, що президент Росії Володимир Путін не має необхідності підписувати указ про формальне завершення періоду мобілізації.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини