Головна Новини Світ Туреччина У Туреччині заявили, що настав час провести переговори щодо припинення вогню з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині заявили, що настав час провести переговори щодо припинення вогню з РФ

В Анкарі вважають, що настав час говорити про припинення вогню

3 березня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства  закордонних справ Туреччини Хакан Фідан заявляє про необхідність проведення перемовин щодо припинення вогню на території  України. Турецький посадовець висловив сподівання, що вони  пройдуть  найближчим часом.

У Туреччині заявили, що настав час провести переговори щодо припинення вогню з РФ

Глава МЗС Туреччини Хакан Фідан (фото з відкритих джерел)

Цю заяву Фідан  озвучив, коли завершувався дипломатичний  форум в Анталії, перед цим,  зустрівшись  зі своїм колегою,  міністром РФ Лавровим. Як він продовжив, під час зустрічі, вони обговорювали багато  питань, зокрема і "питання України".

"Наш погляд на Україну полягає в тому, що обидві сторони, схоже, досягли межі результатів, яких вони можуть досягти за допомогою війни. Іншими словами, ми вважаємо, що, можливо, настав час розпочати певний діалог у напрямку припинення вогню. Звичайно, це не означає визнання окупації, але ми вважаємо, що настав час відокремити питання визнання окупації та суверенітету від припинення вогню", —  висловивсь Фідан.

Керівник  МЗС Туреччини згадав  про тисячі жертв війни в центрі Європи у XXI столітті, ще говорив про  руйнування інфраструктури та житлових будинків, наголосивши, що "цьому потрібно якось покласти край".

"Щоб зупинити це, необхідно прийняти деякі переговори. До цієї думки слід звикнути. Іншими словами, я думаю, що ми досягли межі, за якою може йти війна з обох боків. Звичайно, я ще раз хочу сказати, що не йдеться про визнання окупації", — резюмував очільник турецького МЗС.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, навіщо Ердогану та Путіну зустріч у Туреччині. У Кремлі офіційно підтвердили, що російський диктатор Володимир Путін зібрався відвідати Туреччину. І наголосили, що одним із основних предметів переговорів стане ситуація в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 березня 2024, 22:08

Тобто пихата, фюрерська так звана "формула миру" корумпованого Карлика і його нацистської Хунти не діє? Блазень тільки переможно з творами Пушкіна може воювати. У обрізаних маніяків якась історична ненависть проти всіх арабів. А якщо арап талановито змалює образ злого бородатого Карли і закованих у ланцюги його бранців - арабів, то нацизм нездарності буде ще і комплексами Сальєрі підсилено. Вже весь Світ розуміє - поразка. Тепер будуть рятувати Минском-95. Але ж як довіряти системним провокаторам, хто жодних домовленостей не виконує? Порушить, і буде спів відморозків: "горіла хата ...".


Новини