Головна Новини Світ Туреччина "Україні треба пом'якшити свій підхід": Ердоган дав неоднозначну пораду для відновлення "зернової угоди"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Україні треба пом'якшити свій підхід": Ердоган дав неоднозначну пораду для відновлення "зернової угоди"

Ердоган розповів, що Туреччина разом з ООН підготувала новий пакет пропозицій щодо "зернової угоди".

4 вересня 2023, 19:35
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган зробив неоднозначну заяву щодо відновлення "зернової угоди". За його словами, "Україні, безумовно, необхідно пом'якшити свої підходи щодо спільних кроків з Росією".  Про це він заявив під час брифінгу за підсумками переговорів із російським президентом Путіним, пише Anadolu.

 "Україні треба пом'якшити свій підхід": Ердоган дав неоднозначну пораду для відновлення "зернової угоди"

Реджеп Ердоган (фото з відкритих джерел)

Турецький президент розповів, що його країна разом з ООН підготувала нову пропозицію щодо відновленні "зернової угоди".

 "Ми підготували новий пакет пропозицій з ООН, який передбачає значний прогрес. Я вважаю, що за допомогою цього нового процесу можна досягти результатів. Україні, звичайно, потрібно пом'якшити свій підхід, щоб зробити спільні кроки з Росією", – повідомив Ердоган.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін озвучив своє рішення щодо зернової угоди. Росія не повертатиметься до зернової угоди, з якої вийшла 17 липня. Таку заяву під час прес-конференції за підсумками переговорів з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом зробив російський диктатор Володимир Путін. 

Прогнозовано президент РФ спробував звинуватити Захід та Україну в тому, що Росію "змусили" вийти із зернової угоди. Далі Путін заявив, що Росія буде готова реанімувати зернову угоду і зробить це одразу, як тільки буде виконано всі ультимативні вимоги Кремля. Водночас Путін пообіцяв африканським країнам російське зерно замість українського.
 Також "Коментарі" інформували про те, що Путін заявив, що РФ близька до угоди про газовий хаб в Туреччині. Очільник Кремля похвалився, що нібито близький до угоди з Туреччиною щодо створення центру торгівлі природним газом. У такий спосіб Росії шукає інші маршрути, щоб продавати свій газ до Європи. Таку заяву зробив Володимир Путін під час переговорів з Реджепом Тайіпом Ердоганом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини