Головна Новини Світ Туреччина Зустріч Путіна та Ердогана: стали відомі нові подробиці та дата переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Путіна та Ердогана: стали відомі нові подробиці та дата переговорів

За інформацією ЗМІ, Путін відвідає Туреччину вже найближчими днями

14 серпня 2023, 10:48
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін відвідає Туреччину вже найближчими днями. Точна дата поки що тримається в секреті, оскільки навколо майбутнього візиту російського президента багато обговорень та критичних висловлювань на адресу президента Туреччини Реджепа Ердогана, який адресував запрошення російському лідеру. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише турецька газета "Milliyet".

Зустріч Путіна та Ердогана: стали відомі нові подробиці та дата переговорів

Володимир Зеленський і Реджеп Ердоган. Фото з відкритих джерел

Журналісти стверджують, що адміністрація президента Туреччини Ердогана на тлі приїзду глави Кремля "активізувала дипломатичні зв'язки" зі США, Україною та країнами ЄС. Метою є посилення контактів щодо відновлення зернової угоди, ймовірно, у розширеному форматі.

Офіційно приїзд Путіна до Анкари поки що не підтвердили ні в Москві, ні в Анкарі.

Зазначимо, раніше стало відомо, що російський президент Володимир Путін у серпні здійснить перший закордонний візит (відвідання Білорусі навряд чи можна вважати таким) після видачі в березні Міжнародним кримінальним судом ордера на його арешт. Наприкінці серпня, за даними місцевих ЗМІ, путіна чекають у Туреччині, де він обговорить з президентом Реджепом Ердоганом відновлення Чорноморської зернової ініціативи, яку Росія відмовилася продовжувати після 17 липня. Які очікування від цієї зустрічі? Навіщо Ердогану так підставлятись – адже Туреччина є країною-членом НАТО, а блок чітко стоїть на боці України у цій війні? Що ця подорож дасть самому путіну? І чи зважиться він на неї? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можливий морський зерновий коридор без РФ — про що говорить заява Офісу президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ФотоВідкритихДжерел

14 серпня 2023, 10:00

"Володимир Зеленський і Реджеп Ердоган. Фото з відкритих джерел" А якщо уважно придивитися до фото, то зрозуміло: Тяжкий ранок понеділка у автора.


Новини