Головна Новини Світ США А чи була куля, яка поранила Трампа: ФБР дало чітку відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

А чи була куля, яка поранила Трампа: ФБР дало чітку відповідь

Досі ФБР та Секретна служба неодноразово відмовлялися надати інформацію про те, що спричинило травму Трампа

27 липня 2024, 08:07
Поділіться публікацією:

ФБР підтвердило, що у вухо колишнього президента США Дональда Трампа справді потрапила куля – "ціла чи роздроблена". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "AP".

А чи була куля, яка поранила Трампа: ФБР дало чітку відповідь

Дональд Туск. Фото: з відкритих джерел

"Те, що вразило колишнього президента Трампа у вухо, — це куля, ціла чи роздроблена на більш дрібні частини, випущена з гвинтівки померлого", — йдеться в заяві агентства.

Ця заява була зроблена після неоднозначних коментарів на початку тижня від директора ФБР Крістофера Рея, які, здавалося, піддали сумніву те, чи справді в Трампа потрапила куля.

Зазначені коментарі викликали обурення Трампа та його союзників та ще більше розпалили теорії змови, що процвітали на тлі дефіциту інформації після нападу 13 липня.

Федеральні правоохоронні органи, які досі беруть участь у розслідуванні, включаючи ФБР і Секретну службу, неодноразово відмовлялися надати інформацію про те, що стало причиною травми Трампа. Команда Трампа також відмовилася оприлюднити медичні записи з лікарні, де він уперше проходив лікування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останнім часом екс-глава Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у центрі уваги. В інтерв'ю Bloomberg він натякнув на ймовірне ослаблення обмежень проти РФ та Путіна. І при цьому не зробив жодних заяв щодо необхідності РФ вивести свої війська з України? До того ж, насторожує вибір Трампа кандидата на посаду віце-президента США. Ним став 39-річний сенатор Джей Ді Венс, який досить неоднозначно висловлювався щодо України. Про що говорять ці заяви? Чи не може бути так, що Трамп уже зараз надсилає сигнал Кремлю про те, що він згоден домовлятися? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини