Головна Новини Світ США Абсолютний рекорд: кількість хворих на Covid-19 в США різко зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Абсолютний рекорд: кількість хворих на Covid-19 в США різко зросла

За даними Університету Джона Хопкінса, приріст нових випадків захворювання за останні два тижні склав 45%

5 листопада 2020, 13:55
Поділіться публікацією:
Нові підтверджені випадки коронавірусу в США досягли рекордних 86000 в день в середньому. Експерти пов'язують таке загострення з очікуванням результатів виборів і протестами. Про це повідомляє AP.

В країні рекордна кількість госпіталізацій. За даними Університету Джона Хопкінса, приріст нових випадків захворювання за останні два тижні склав 45%. Смертність також зросла на 15%, в середньому до 846 летальних випадків на день.

"Країна, в якій ми живемо, знаходиться в украй несприятливих умовах. Це вірус, який буде продовжувати поширюватися швидше і не зупиниться сам по собі", — сказала доктор Леана Вен, експерт по громадській охороні здоров'я з Університету Джорджа Вашингтона.

Загальна кількість померлих в США вже перевищує 232 000, а кількість підтверджених випадків перевищила 9 мільйонів. Це найвищі показники у світі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Греції ввели загальний тритижневий карантин через ситуацію з поширенням коронавірусу. Україна також повернулася до рекордних темпів розповсюдження Covid-19.

Абсолютний рекорд: кількість хворих на Covid-19 в США різко зросла

Фото: Gazeta.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини