Головна Новини Світ США Адміністрація Трампа схвалила буріння нафтових свердловин у заповіднику дикої природи Аляски
commentss НОВИНИ Всі новини

Адміністрація Трампа схвалила буріння нафтових свердловин у заповіднику дикої природи Аляски

Влада Аляски вважають це хорошим рішенням, так як це дозволить наростити доходи регіону

17 серпня 2020, 21:58
Поділіться публікацією:

Адміністрація президента США Дональда Трампа в понеділок завершила розробку плану з вирішення буріння нафтових і газових свердловин в Арктичному національному заповіднику дикої природи Аляски. Про це пише Reuters .

Адміністрація Трампа схвалила буріння нафтових свердловин у заповіднику дикої природи Аляски

Заповідник площею 7,7 млн га є домом для популяцій диких тварин, включаючи дикобразів карибу і білих ведмедів. Ця місцевість протягом десятиліть була закрита для буріння. Але прийнятий республіканцями податковий законопроєкт у 2017 році відкрив область для оренди з метою видобутку нафти й газу.

Міністерство внутрішніх справ може провести продаж оренди нафти та газу в Арктичному національному заповіднику дикої природи Аляски до кінця року, заявив держсекретар Девід Бернхардт на селекторній нараді з журналістами.

За словами Бернхардта, якщо на території заповідника все ж знайдуть запаси нафти та газу, видобуток нафти може початися приблизно через вісім років, а активність триватиме близько 50 років.

Захисники навколишнього середовища і демократичні законодавці вже давно борються за те, щоб заблокувати незайману територію від розробки нафтових вишок, трубопроводів і доріг. Захисники навколишнього середовища заявили, що це було особливо невиправдано під час різкого падіння цін на нафту.

Губернатор Аляски та делегація Конгресу вітали це рішення, заявивши, що воно створить робочі місця і підвищить економіку штату.

Раніше "Коментарі" писали, що у віддаленому районі Аляски пожежа знищила будинок місцевого жителя, тому чоловікові довелося прожити три тижні в суворих температурних умовах і практично без їжі до тих пір, поки його не виявили рятувальники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини