Головна Новини Світ США Адвокат Трампа "забув" нанести Крим на карту України
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Трампа "забув" нанести Крим на карту України

Адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані продемонстрував ролик про корупцію в Демократичній партії США з неправильною заставкою

14 липня 2020, 13:48 comments1104
Поділіться публікацією:








Адвокат Білого Дому Рудольф Джуліані провів трансляцію відеоролика з розслідуванням корупційних схем Демократичної партії на чолі з Джо Байденом і Бараком Обами, де на заставці зображена карта України без Криму. Сам ролик опублікований на YouTube-каналі Джуліані.

Адвокат Трампа "забув" нанести Крим на карту України

"Руді Джуліані розповів, як Україна виявила те, що $5,3 млрд іноземної допомоги не були враховані. Адміністрація колишнього президента Барака Обами заблокувала будь-яке розслідування. Цей епізод – вершина айсберга, і це ще не все", — зазначено в описі ролика.


Зазначимо, що раніше влада Вашингтона на чолі з Дональдом Трампом неодноразово висловлювалися про незаконне приєднання Криму Росією, що порушує міжнародні принципи недоторканності кордонів між країнами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що телеканал "1 1" показав в ефірі карту України без анексованого півострова. Тоді це стало приводом для перевірок Нацради з питань радіо — і телемовлення.

"Вказаний факт є ознакою порушення вимог пунктів а) та в) частини першої статті 59 закону "Про телебачення і радіомовлення", якими телерадіоорганізацію зобов'язали дотримуватися законодавства України та вимог ліцензії та поширювати об'єктивну інформацію", — зазначили в повідомленні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини