Головна Новини Світ США Алергія на власну шкіру: жінка перестала носити одяг через жахливу проблему
commentss НОВИНИ Всі новини

Алергія на власну шкіру: жінка перестала носити одяг через жахливу проблему

Мати, у якої під час вагітності з'явилася алергія на шкіру, через 10 років показала болючі, сверблячі пухирі

12 серпня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

Жінка, у якої під час вагітності з'явилася алергія на власну шкіру, показала, що вона все ще страждає від спалахів хвороби більше 10 років по тому. Про це повідомляє Daily Mail.

Алергія на власну шкіру: жінка перестала носити одяг через жахливу проблему

Алергія на тілі, фото Daily Mail

33-річна Ештон Браун з Морганфілда, Кентуккі, страждає на пемфігоїд вагітності — рідкісне аутоімунне захворювання шкіри, пов'язане з вагітністю, при якому на тілі залишаються зудять пухирі.

"У мене постійно свербіли долоні і ступні, і я не могла заснути через це. Я відчувала себе так, ніби по шкірі пішли мурашки", — згадує жінка.

Коли у неї почали з'являтися червоні шишки на тілі, Ештон звернулася до відділення невідкладної допомоги, де їй сказали, що у неї короста. Але коли почали утворюватися пухирі, медичний персонал був збитий з пантелику.

Вона відвідала свого сімейного лікаря і ще одне відділення невідкладної допомоги перед тим, як приземлитися до дерматолога, який визначив хвороба настільки рідкісну, що, згідно з Healthline, вона вражає одну з кожних 40 -50 тисяч вагітностей.

"Цей дерматолог вперше   за 30 років практики зіткнувся з пацієнткою з такою хворобою ", - додала Ештон.

Алергія на власну шкіру: жінка перестала носити одяг через жахливу проблему - фото 2
Алергія на власну шкіру: жінка перестала носити одяг через жахливу проблему - фото 3
Алергія на власну шкіру: жінка перестала носити одяг через жахливу проблему - фото 4

Браун згадує, що тканину одягу прилипала до мокрих пухирів, які покривали її тіло, і потім відривалася разом зі шкірою. Через це жінка перестала носити звичайний одяг і обходилася лікарняними халатами, з якими такої проблеми не виникало.

Після пологів хвороба відступила, але не зникла остаточно. Хоча після першого нападу пройшло більше десяти років, при стресі або гормональні зміни у Браун знову з'являються такі висипання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про особливості алергії на глютен у дітей. Чому імунна система не сприймає протеїни пшениці, читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини