Головна Новини Світ США Американець зірвав джекпот на мільярд доларів: що відомо про везунчика
commentss НОВИНИ Всі новини

Американець зірвав джекпот на мільярд доларів: що відомо про везунчика

Виграний американцем джекпот став другим за величиною в історії Mega Millions

23 січня 2021, 11:54 comments1109
Поділіться публікацією:

Квиток лотереї Mega Millions, проданий в американському штаті Мічиган, виграв джекпот у розмірі одного мільярда доларів. Цей приз став другим за величиною в історії гри. Про це повідомляє прес служба лотереї.

Американець зірвав джекпот на мільярд доларів: що відомо про везунчика

Американець зірвав джекпот. Фото: РИА Новости

Як наголошується в повідомленні організаторів лотереї, номінальний джекпот в один мільярд доларів ($ 739,6 мільйона готівкою) пішов власнику виграшного квитка з Мічигану. Це єдиний квиток, в якому збіглися шість номерів, що випали 22 січня — білі кулі 4, 26, 42, 50 і 60, а також золота "мега-куля" з номером 24.

У 2018 році в Mega Millions був розіграний найбільший в історії країни джекпот, його сума склала $ 1,5 мільярда. Виграшний квиток придбала жінка з Південної Кароліни, що побажала залишитися невідомою.

Як повідомляло раніше видання "Коментарі", житель Франції виграв 200 мільйонів євро. Сталося це 11 грудня. У чоловіка було два місяці, щоб встигнути забрати виграну суму.

Варто також відзначити, що міжнаціональна лотерея EuroMillions почала працювати близько 16-ти років тому. Найчастіше в неї грають жителі країн Європи: Великої Британії, Франції, Іспанії, Бельгії, Португалії, Швейцарії, Австрії, Ірландії та Люксембургу. Також відомо, що раніше найбільший виграш на території Франції був 170 млн євро (в 2012 році), а в Європі — 190 млн євро (в лютому 2020 року). Найбільший куш у всьому світі був зірваний американцем в 2016 році. Тоді йому вдалося забрати собі 1,6 мільярда доларів.

Що стосується України, то тут найбільший джекпот був виграний влітку цього року. Тоді якийсь щасливчик зірвав 17,8 мільйонів гривень. На даний момент в українській лотереї можна виграти 32,4 мільйона гривень — це найбільша сума, яка доступна для виграшу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини