Головна Новини Світ США Американка збиралася оплатити послуги кілера біткоїнами
commentss НОВИНИ Всі новини

Американка збиралася оплатити послуги кілера біткоїнами

Прокуратура США розглядає справу про замовне вбивство, за яке платили біткоїнами

26 вересня 2020, 17:52
Поділіться публікацією:

36-річна Крісті Лінн Фелкінс з Фаллона була звинувачена в змові з метою вбивства по найму, заявив прокурор США МакГрегор В. Скотт. Розплатитися за вбивство свого колишнього чоловіка американка мала намір за допомогою біткоїнів. Про це повідомляє видання My News 4.

Американка збиралася оплатити послуги кілера біткоїнами

Згідно з судовими документами, Фелкінс відправила 12 біткоїнів (на той момент оцінюваних приблизно в 5000 доларів) на сайт дарквеб-кілера, щоб той убив її колишнього чоловіка. З лютого по травень 2016 року Фелкінс регулярно спілкувалася з адміністратором сайту, щоб оплатити і організувати вбивство свого колишнього чоловіка. Коли її колишній чоловік був у дорозі, Фелкінс повідомила адміністратору його конкретне місцезнаходження з метою вбивства. Сайт виявився шахрайським, і у Фелкінс просто вкрали біткойни, які вона відправила.

У разі визнання винною Крісті Фелкінс загрожує максимальне передбачене законом покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Однак будь-який вирок буде визначатися на розсуд суду після розгляду будь-яких застосовних законодавчих чинників і Федеральних керівних принципів винесення вироків, які беруть до уваги ряд факторів. Нагадаємо, що за законодавством США, обвинувачений вважається невинним доти, доки його провину не буде доведено.

Як повідомляло видання "Коментарі", в США сталася перестрілка, в результаті якої 2 людини вбито і ще 14 поранені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини