Головна Новини Світ США Американська стюардеса запобігла авіакатастрофу
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська стюардеса запобігла авіакатастрофу

Frontier Airlines підтвердили дані про те, що трапилося і висловили подяку бортпровідниці за допомогу в запобіганні аварії

11 березня 2021, 03:47 comments1292
Поділіться публікацією:

Співробітниця американської авіакомпанії Frontier Airlines помітила на крилі полій за кілька хвилин до зльоту.

Американська стюардеса запобігла авіакатастрофу

Стюардеса літака (фото з відкритих джерел)

Інцидент стався в аеропорту Нешвілла в штаті Теннессі. Стюардеса літака, що рухався до злітно-посадкової смузі, помітила на крила полій. Дівчина повідомила про це капітану лайнера. Зліт був скасований, передає Fox News.

В результаті перевірки виявилося, що на одному крилі накопичилося близько 30 сантиметрів снігу і льоду. За словами експертів, подібна НП може викликати труднощі при зльоті та посадці судна, в тому числі — авіакатастрофі.

Frontier Airlines підтвердили інформацію про те, що сталося, і винесли співробітниці лайнера подяку за допомогу в запобіганні катастрофи лайнера. Також представники авіакомпанії заявили, що відмовилися від послуг компанії, що займалася обробкою літаків перед вильотом.

Нагадаємо, на борту американського авіалайнера відбулася розбирання: під час авіарейсу в літаку побилися пілот і стюардеса, які раніше перебували у відносинах. Відео інциденту, яке, до речі, сталося ще в 14 вересня, в Мережу потрапило тільки зараз, передає телеканал ABC News. На ролику видно, як під час словесної перепалки пілот літака підходить до стюардеси, плює в неї, а потім завдає кілька ударів по тілу і обличчю. При цьому дівчина не стояла осторонь, а теж спробувала кілька разів вдарити пілота. Чим закінчився конфлікт, невідомо, однак згодом працівників авіакомпанії Republican Airways звільнили. Також повідомляється, що співробітники перебували в інтимних відносинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як зробити переліт в літаку комфортнішим. Більш комфортними є місця або біля ілюмінатора, або біля проходу. Місця в середині менш зручні, оскільки людина виявляється як би затиснутим з двох сторін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини