Головна Новини Світ США Американські кінотеатри ополчилися проти Warner Bros: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські кінотеатри ополчилися проти Warner Bros: що сталося

Warner Bros покаже нові фільми на каналі HBO Max одночасно з прем'єрою в кінотеатрі

4 грудня 2020, 10:48
Поділіться публікацією:

Warner Bros загострила напруженість між голлівудськими студіями та американськими кінотеатрами, прийнявши рішення зробити всі випуски нових фільмів доступними для потокової передачі, як тільки вони вийдуть на великий екран.

Американські кінотеатри ополчилися проти Warner Bros: що сталося

ФОТО: Financial Times

Цей крок дозволить любителям кіно подивитися майбутню науково-фантастичну епопею "Дюна" і продовження "Матриці" на каналі HBO Max одночасно з їх випуском в кіно.

Як правило, нові релізи місяцями показують виключно в кінотеатрах. Але оскільки багато кінотеатрів закриті через вірус, доходи студій різко впали. В результаті Warner Bros заявила, що всі її релізи у 2021 році підуть прямо на HBO Max, потоковий сервіс, що належить її основній материнській компанії AT & T.

Фільми будуть доступні на сервісі протягом одного місяця після випуску. Очікується, що релізи будуть включати Godzilla vs Kong, Mortal Kombat і The Suicide Squad.

Warner Bros вже оголосила, що її крупнобюджетний різдвяний бойовик "Чудо-жінка 1984" буде доступний на HBO Max, а також в кінотеатрах. Енн Сарнофф, голова і головний виконавчий директор WarnerMedia Studios, сказала, що пандемія зажадала "творчих рішень".

Раніше в цьому році американська мережа кінотеатрів AMC, заборонила всі фільми Universal після того, як студія заявила, що буде випускати нові фільми на своєму сервісі та на великому екрані в той же день. Обидві компанії зрештою прийшли до угоди, що фільми Universal можуть надходити на цифрові сервіси всього після 17 днів перегляду в кінотеатрах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Warner Bros готує ремейк популярної комедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини