Головна Новини Світ США Американські школярі будуть ходити до школи з прозорими рюкзаками: для чого потрібен цей запобіжний захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські школярі будуть ходити до школи з прозорими рюкзаками: для чого потрібен цей запобіжний захід

Учні шкільного округу Мічигану повинні будуть носити прозорі рюкзаки, повертаючись до класу після стрілянини у середній школі Оксфорда

3 січня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Представник школи у Мічигані оголосив, що учні повинні носити прозорі рюкзаки після повернення до класу. Цей запобіжний захід впровадили після смертельної стрілянини в Оксфордській середній школі. Про це повідомляє Insider.

Американські школярі будуть ходити до школи з прозорими рюкзаками: для чого потрібен цей запобіжний захід

Поліцейський автомобіль залишається припаркованим біля Оксфордської середньої школи - Insider

Цей захід був впроваджений через кілька тижнів після стрілянини, у результаті якої четверо студентів загинули, ще кілька отримали поранення. Обвинувачений у стрільбі 15-річний Ітан Крамблі був заарештований, йому загрожують чотири звинувачення у вбивстві першого ступеня та звинувачення у тероризмі. Батьків підлітка — Джеймса та Дженніфер Крамблі — також звинуватили у ненавмисному вбивстві у зв’язку зі стріляниною.

"Я хочу сказати, що ці звинувачення мають на меті притягнути до відповідальності осіб, які спричинили цю трагедію, а також послати повідомлення про те, що власники зброї несуть відповідальність. Коли вони не виконують цю відповідальність, це спричиняє серйозні кримінальні наслідки", — заявила раніше на пресконференції прокурор Карен Макдональд. 

У заяві на початку цього тижня суперінтендант Оксфордських громадських шкіл Тім Троун сказав, що "безпека як фізична, так і емоційна є на першому місці у нашому списку".

"Ми робимо прозорі рюкзаки для учнів середніх шкіл, бріджів і старшокласників, коли вони повернуться. У нас є собаки-терапевти у всіх будівлях, у нас заплановані вожаті в усіх будівлях, лікарі-травматологи заплановані у всіх будівлях, а також приватна охорона у всіх будівлях", – сказав Трон. 

Протокол прозорого рюкзака використовувався у таких школах, як середня школа Марджорі Стоунман Дуглас у Паркленді, штат Флорида, де у 2018 році відбулася масова стрілянина. 

Згідно з Detroit News, суперінтендант також сказав, що працівники шкіл пройшли навчання з реагування на травми, щоб найкраще надавати учням допомогу. 

"Наші співробітники пройшли навчання з реагування на травми, щоб бути максимально підготовленими, щоб допомогти нашим студентам. Вони використовують найкращий досвід і дані від фахівців травматологів і експертів з реагування на кризові ситуації, які допомогли нам у плануванні та навчанні", – повідомив Тоне. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", американський поліціянт випадково вистрілив у свого 15-річного сина. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини