Головна Новини Світ США Американський адвокат озвучив шокуючі дані щодо наслідків вакцинації проти COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський адвокат озвучив шокуючі дані щодо наслідків вакцинації проти COVID-19

Правозахисник має намір звернутися до суду з отриманими даними

3 лютого 2022, 11:01 comments1903
Поділіться публікацією:

25 січня 2022 року у США відбувся круглий стіл із питань вакцинації від COVID-19, який організував сенатор від штату Вісконсин Рон Джонсон. У рамках заходу виступив відомий американський адвокат Том Ренц, який озвучив шокову інформацію про наслідки вакцинації проти коронавірусу.

Американський адвокат озвучив шокуючі дані щодо наслідків вакцинації проти COVID-19

Американський адвокат озвучив шокуючі дані щодо наслідків вакцинації проти COVID-19 - фото з відкритих джерел

За словами Ренца, дані йому надали медики з Міноборони Штатів — підполковник професор Тереза Лонг, професор Самуель Сіглот, а також хірург підполковник Пітер Чамберс. Звертаючись до сенатора, адвокат заявив, що всі ці медики готові надати свої свідчення під присягою. Крім того, правозахисник має намір звернутися до суду з отриманими даними.

Так, у Тома Ренца виявилася інформація, що свідчить про те, що кількість викиднів у США збільшилася на 300% у порівнянні з середнім п'ятирічним показником.

Крім того, ще одним наслідком вакцинації американський адвокат назвав зростання випадків онкологічних захворювань на 300%, якщо порівнювати із показником за останні п'ять років.

Однак найбільшу сенсацію викликали дані Ренца про неврологічні захворювання як побічні ефекти від щеплення. За даними правозахисника, якщо у 2020 році кількість скарг, пов'язаних із неврологічними захворюваннями, склала 82 тисячі, то за 2021 рік вона підскочила до 863 тисяч.

"Ця інформація неймовірна... Неврологічні захворювання. Неврологічні проблеми, які можуть прямо впливати на наших пілотів. Збільшення більше ніж на 1000% за рік. Над нашими солдатами ставлять експерименти. Вони їх убивають і калічать", — заявив адвокат.

Зазначимо, що ще у липні 2021 року Том Ренц подавав позов проти Міністерства охорони здоров'я, стверджуючи, що уряд США нібито приховує реальну смертність, пов'язану з вакцинацією проти коронавірусу.

Раніше на порталі "Коментарі" — Хвиля "Омікрона" в Україні підходить до піку : лікар озвучив прогноз ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини