Головна Новини Світ США Американський актор подав до суду на колишню асистентку: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський актор подав до суду на колишню асистентку: яка причина

Актор Роберт Де Ніро вважає, що жінка користувалась його банківською карткою

6 січня 2022, 10:37
Поділіться публікацією:

В США актор Роберт Де Ніро звернувся до суду. В позові проти колишньої помічниці Грем Чейз Робінсон багатій вказав, що працівниця тривалий час оплачувала свої рахунки з його банківської картки. Всього Робінсон скористалася шістьма мільйонами доларів. Про це повідомляє Секрет фирмы.

Американський актор подав до суду на колишню асистентку: яка причина

Актор у США подав до суду на помічницю, фото з відкритих джерел

Повідомляється в позові, що Робінсон працювала в Де Ніро чотири роки й увесь час брала його кредитку. З картки зірки жінка платила за послуги няньки для собаки, за уроки пілатесу, доставку їжі, таксі, послуги мобільних операторів, клінінгових компаній. А також за його гроші замовляла доставку квітів та проживала в готелях.

Жінка подала до суду зустрічний позов, вона говорить, що актор вчиняв емоційне насильство, а також примушував до фізичного контакту, висловлював сексистські коментарі. Робінсон хоче отримати компенсацію в розмірі 12 мільйонів доларів. Щодо кредитки, то Робінсон заявила, що не витрачала звідти кошти на власні потреби.

Як повідомляв портал "Коментарі", Влад Яма розповів, що ледь не помер на Новий рік. Під час новорічного виступу Яма стояв на сцені у задньому ряду. І раптово спрацювали хлопавки, конфетті від яких танцюрист випадково вдихнув, проте видихнути їх йому не вдалося.

Також ми писали, що обрано чоловіка з найкрасивішим обличчям на планеті. Цього ж дня, коли 25-річний Пеінг Такхо отримав звання "Найкрасивіше обличчя 2021 року", його засудили до трьох років ув'язнення за участь у політичних протестах, які проходили у М'янмі. Хлопця було заарештовано ще у квітні минулого року за підтримку протестувальників у соціальних мережах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини