Головна Новини Світ США Американський генерал відповів, чи може РФ знову піти на Харків
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал відповів, чи може РФ знову піти на Харків

Бен Ходжес зазначив, що в даний час у російських окупантів немає на це сил і засобів.

16 січня 2024, 21:20
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники не підуть на  ще одну бойову  кампанію, щоб захопити чи оточити Харків. Такої  думки тепер дотримується  колишній високопоставлений офіцер американської  армії, що був на посаді командуючого армії Сполучених Штатів  в Європі Бен Ходжес, відповідаючи на запитання журналістів  видання Sestry.

Американський генерал відповів, чи може РФ знову піти на Харків

Бен Ходжес (фото з відкритих джерел)

"Не бачу доказів цьому. Коли дивишся на те, що вони роблять зараз — марнують людські життя, тому що їм начхати на власні втрати — це нескінченні лобові атаки, погано підготовлені й організовані, які намагаються зламати українських захисників. І їм це не вдається", — висловивсь відставний американський генерал.

Ходжес зазначив, що проблемою  є  те, що російські генерали   будуть і далі  закидати в м'ясорубку призовників, яким  тут не щастить. "Але я не бачу, щоб у них була така можливість. Принаймні зараз", — додав  генерал  і  продовжив, що не може не  сказати, що  росіяни  не пробуватимуть  таке реалізувати, бо в Кремлі  шукають хоч будь-яку  перемогу.

Генерал пояснює, що зараз  не  спостерігає, аби  в  загарбників були наявні  чималі бронетанкові сили, що  можна було б використовувати для  того, щоб оточити чи   захопити  Харків. "Але, якщо у них є сили для цього, вони добре попрацювали над тим, щоб їх приховати, тому що я не бачу їх зараз. Але я не маю доступу до секретних розвідувальних даних, наприклад до того, що бачать супутники. Але я б довіряв генералу Залужному, українському Генштабу, у них є можливість дізнатися, чи існує значна загроза для Харкова", — завершив американський генерал.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що влада відреагувала на статтю The Telegraph про новий наступ на Харківщині. У Сухопутних військах та у владі Харківської області заперечують ймовірність великого наступу російської армії найближчим часом, про що написало видання The Telegraph.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини