Головна Новини Світ США Американський посол назвав чотирьох членів команди Трампа, які формують його позицію щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський посол назвав чотирьох членів команди Трампа, які формують його позицію щодо України

Джон Гербст заявив, що "є чотири людини, які мають великий вплив на Трампа у питаннях зовнішньої політики»

1 липня 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

 На формування зовнішньої політики Дональда Трампа значний вплив мають декілька колишніх високопосадовців: колишній держсекретар Майк Помпео, ексрадник президента з питань національної безпеки Роберт О’Брайєн, колишній посол США в Німеччині Річард Гренелл та ексдиректор національної розвідки США Джон Реткліфф. Про це в інтерв'ю "Главкому" заявив директор Центру Євразії Атлантичної Ради та колишній посол США в Україні Джон Гербст.

Американський посол назвав чотирьох членів команди Трампа, які формують його позицію щодо України

Джон Гербст (фото з відкритих джерел)

 "Є чотири людини, які мають досить великий вплив на Трампа у питаннях формування зовнішньої політики. Двоє з них є дуже чудовими експертами щодо Росії та України. Це колишній держсекретар Майк Помпео і колишній радник президента з питань національної безпеки Роберт О’Брайєн. Їхня політика є раціональною. До цього кола входить колишній посол США в Німеччині Річард Гренелл і колишній директор національної розвідки США Джон Реткліфф. Їхні погляди є більш-менш нормальними", – розповів Гербст.

Гербст також прокоментував статтю, яка нещодавно була опублікована на сайті Atlantic Council під назвою "Завершення війни в Україні вимагатиме таке, що кожен ненавидітиме". Один із запропонованих варіантів під назвою "корейський" передбачав, що умовою миру могло б стати виведення російських військ із територій, окупованих після 24 лютого 2022 року, в обмін на визнання Україною втрати територій, захоплених до цього.

"Це була академічна стаття, написана з дуже специфічних міркувань. І вам (українцям) не потрібно приділяти їй багато уваги", – запевнив директор Центру Євразії Атлантичної Ради.

Відповідаючи на запитання, чи можливі поступки або компроміси з боку Путіна щодо України, Гербст наголосив: "Це дуже наївна стаття. Якби я знав, що люди приділятимуть їй увагу, я написав би відповідь і показав би її наївність".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що як дебати вплинули на підтримку Трампа і Байдена

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини