Головна Новини Світ США Американський штат офіційно відзначить День Незалежності України
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський штат офіційно відзначить День Незалежності України

Американський губернатор ухвалив рішення відзначити офіційно День Незалежності України у своєму штаті.

20 серпня 2023, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Губернатор американського штату Південна Кароліна Генрі Макмастер підписав указ, щоб офіційно відзначити День Незалежності України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Wistv.

Американський штат офіційно відзначить День Незалежності України

Південна Кароліна відзначить День Незалежності України. Фото з відкритих джерел

В Південній Кароліні існує група SC Stands with Ukraine, яка просуває питання України. Організація наполягає на потребі підтримки України та закликала відзначити День Незалежності України. Це рішення SC Stands with Ukraine пояснює тим, що американці українського походження здійснили значний внесок у розвиток США.

Цю ініціативу підтримав губернатор Південної Кароліни Генрі Макмастер та проголосив, що американський штат відзначатиме День Незалежності України.

"Українська громада в Південній Кароліні є яскравою частиною нашого населення, збагачуючи наш штат своїми традиціями, мовою, музикою, танцями та кулінарною спадщиною", – написав Макмастер.

Макмастер очікує, що відповідний захід підвищить обізнаність та розуміння української боротьби для американців. Крім того, у штаті проживає найвищий відсоток українського населення в США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи слід українцям готуватись до можливого чергового терору з боку Росії під час Дня Незалежності України. Представник української розвідки пояснив ситуацію. За словами Вадима Скібіцького Росія може здійснити масовий ракетний обстріл за день чи два до та після Дня Незалежності. Однак за словами Скібіцького, це росіяни повинні боятись настання Дня Незалежності, а не українці.

Також "Коментарі" писали, скільки винищувачів F-16 потрібно для України та на що розраховувати в найближчі роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини