Головна Новини Світ США Американський удар по Кадирову, США вдарили по його родині санкціями
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський удар по Кадирову, США вдарили по його родині санкціями

США ввели санкції проти Кадирова та його родини

15 вересня 2022, 21:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Адміністрація США оголосила в четвер, що запровадить додаткові заходи для контролю за експортом високотехнологічних товарів до Росії та наклала санкції на 22 особи та дві організації. Серед них неонацистське ополчення "Русичі", пов'язане з групою "Вагнера", а також сім'я чеченського диктатора Рамзана Кадирова.

Американський удар по Кадирову, США вдарили по його родині санкціями

США ввели санкції проти Кадирова та його родини. Фото з відкритих джерел

Як повідомили в прес-релізі адміністрації уряду США, нові норми мають додатково обмежити експорт промислових і комерційних товарів, "що підтримують агресію Росії та Білорусі проти України". У списку заборонених є сервіси, пов'язані з сучасними квантовими комп'ютерами.

Міністерство фінансів, у свою чергу, наклало санкції на трьох дружин і трьох дочок лідера Чеченської Республіки Рамзана Кадирова і для модного дому Firdaws, яким керує одна з його дружин Медні. Сам Кадиров вже раніше потрапляв під санкційний тиск.

Санкції також були накладені на неонацистське воєнізоване угруповання "Русичі", яке відоме своєю жорстокістю, а також його лідерів Олексія Мільчакова та Яна Петровського. Підрозділ, який брав участь у бойових діях в Україні з 2014 року, пов’язаний з приватною військовою компанією "Вагнер", що є підконтрольному олігарху Євгену Пригожину, відомому як "кухар Путіна". У списку також представники окупаційної влади Криму та керівники державних фінансових установ.

У звернені, міністр фінансів США Джанет Єллен сказала, що поки Україна йде на захист свободи, штати намагаються зменшити спроможність до відновлення російської армії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що лідер Чечні Рамзан Кадиров обіцяв привести в Україну 10 тис. чеченців.

Також "Коментарі" писали про дивне відео від Кадирова.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини