Головна Новини Світ США Американський виробник м'яса заплатив здирникам 11 мільйонів доларів: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський виробник м'яса заплатив здирникам 11 мільйонів доларів: що сталося

Раніше кібератака призвела до тимчасового закриття всіх заводів компанії з виробництва яловичини в США

10 червня 2021, 05:16
Поділіться публікацією:

Найбільший у світі виробник м'яса JBS, який став жертвою кібератаки, заявив, що заплатив здирникам 11 мільйонів доларів.

Американський виробник м'яса заплатив здирникам 11 мільйонів доларів: що сталося

Кібератаки (фото з відкритих джерел)

Про це йдеться в заяві на сайті компанії.

"Для нашої компанії і мене особисто це було дуже непросте рішення. Однак ми вирішили прийняти його, щоб запобігти потенційним ризикам для наших клієнтів", — наводяться на сайті компанії слова гендиректора JBS Андре Ногейра.

Раніше кібератака  на підприємства компанії привела до тимчасового закриття всіх її заводів з виробництва яловичини в США.

Як повідомляли раніше французький центр боротьби з цифровою злочинністю (C3N), підрозділ національної жандармерії країни, успішно очистив понад 850 000 комп'ютерів, зламаних злочинною організацією. Центр давно проводить розслідування щодо діяльності кібергрупи, яка діє вже три роки, повідомила газета Le Figaro у вівторок.

"Мисливці за хакерами", що базуються в комуні Понтуаз в передмісті Парижа, зуміли очистити від вірусу понад 850 000 приватних комп'ютерів, діючи віддалено", — додає газета. Всі пристрої контролювалися хакерами без відома їх власників.

Нагадаємо, спеціалісти служби безпеки (СБУ) України зупинили роботу незаконного телекомунікаційного центру в Києві. За інформацією правоохоронців, тільки з початку 2021 року махінатори привласнили собі 9 млн грн від громадян України та іноземців під виглядом участі в міжнародних інвестиційних проєктах. Працівники спецслужби встановили, що організаторами підпільного бізнесу виявилися двоє українців і їх товариш із закордону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://jbs.com.br/en/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини