Головна Новини Світ США Apple судиться з Epic Games: суд відхилив клопотання компанії Apple Inc
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple судиться з Epic Games: суд відхилив клопотання компанії Apple Inc

Однак компанія знову планує подавати апеляцію

10 листопада 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Днями суд відхилив клопотання американської компанії Apple щодо можливості отримати відстрочку для виконання судового рішення в справі з Epic Games. Про це пише VC з посиланням на TechCrunch.

Apple судиться з Epic Games: суд відхилив клопотання компанії Apple Inc

Компанія подала апеляцію, фото з відкритих джерел

В суді вважають, що подане клопотання ігнорує ті висновки, що підтверджують судову заборону. Однак в компанії говорять, що знову подаватимуть апеляцію.

Тому там чекатимуть що відповість суд на апеляційні скарги й потім вже вноситимуть зміни до App Store. Нагадаємо, що в жовтні 2021 Apple апелювала та просила відстрочити внесення змін в App Store. Раніше суд у справі за позовом Epic Games виніс рішення про те, що розробники можуть приймати платежі в обхід App Store. В ухвалі суду було вказано, що сторонні розробники зможуть додавати до застосунків посилання на сторонні сайти, в тому числі й на електронні платіжні системи та сервіси за межами App Store й проводити транзакції.

Зміни Apple має запровадити до 9 грудня 2021 року. Апеляційна скарга має на меті відстрочення набуття чинності судового рішення. Начебто це дозволить захистити магазин додатків App Store та убезпечити споживачів від порушення конфіденційності.

Апеляцію мають розглянути в листопаді 2021 року. Хоча, за словами експертів, судова тяганина може затягтися на кілька років.

Як повідомляв портал "Коментарі", Ілон Маск кумедно "підколов" гендиректора Apple Тіма Кука. Мільярдер під постом Тіма Кука залишив коментар: "Приходьте подивитися на серветку Apple".

Раніше ми писали, що працівницю компанії Apple звільнили після зізнання в утисках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини