Автомобілі з людьми падали в обрив: в США обвалилася дорога (ФОТО)

За припущеннями поліцейських, обвал дороги міг статися через проливні дощі

У Сполучених Штатах Америки обвалилася частина автодороги. Про це повідомляє видання Associated Press.

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Міссісіпі. Там обвалилася частина шосе. Автомобілі один за одним падали в обрив. У результаті події загинуло двоє людей і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце події прибули правоохоронці та медики. Потерпілі були госпіталізовані.


За припущеннями правоохоронців, обвалення дороги могло статися через проливні дощі, які викликав ураган "Іда". Водії автомобілів, не помітивши зникнення проїжджої частини, продовжували рух і падали в обрив.

Транспортні засоби діставали за допомогою крана. Через руйнування на автодорозі шкільні автобуси не зможуть доставляти дітей до навчального закладу. Влада була вимушена призупинити навчання в школі.

У мережі з'явилися фотографії з місця подій.

Фото: Twitter

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що біля берегів американського штату Каліфорнія зазнав аварії військовий вертоліт. Літальний апарат злетів з борту авіаносця під назвою Abraham Lincoln. У нього на борту знаходилося шестеро членів екіпажу. На цей момент вдалося врятувати одну людину. Пошуково-рятувальна операція триває. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що популярна Instagram-блогерка знайдена мертвою в США. Бездиханне тіло 33-річної жінки було виявлено в її будинку, також поруч лежав труп 34-річного чоловіка. Правоохоронці припустили, що чоловік міг убити блогерку, а потім покінчити своє життя самогубством. Детальніше читайте в нашій статті.